#cadbury

(30/100) Wanted to so something different for 30! So here is a mash up of popular advertisement jingles!! Also, only now I realised there is a Nirma powder and a Nirma soap😝 I bet all of us have real deep and fun memories with these, never planned on the set, started jamming and ended with this video!! That MAAGI MAAGIIII I tried to make it a bridge between the jingles. Happy 30 to me! 70 to go!! . . . . . MAIN NOTE: The world doesn't deserve anything that's going on now. Praying only for all these to have a rightful cease. . . #100daysofukulele #day30 #ukemyjaan #maagi #nirma #silk #cadbury #100dayswithkeettss


0💬Normal

Hot selling 🔥 Mini coco crunch FREE topping oreo guys & 100% Cadbury tau!! bukan chocolate biasa biasa 😜 Size bottle pun besar 200g 🥰 Beli 2 dapat free PPOCB ❤️❤️ nak order sila tekan ws link di bio 😊😊 #chocojar #chocojarmurah #ccocb #cadbury #chocolate #crunchy


0💬Normal

Hot selling 🔥 Tak terliur ke tu guys 200g ccocb 100% cadbury & FREE TOPPING OREO 😜 RM12 ONLY ‼️ Mana lagi nak dapat harga murah macam ni 😘 Pembelian 2 botol ke atas dapat lagi FREE POPIA CADBURY 🥰 Nak order boleh tekan link ws di bio 😘 chocojar #chocojarmurah #ccocb #cadbury #chocolate #crunchy


0💬Normal

Making a new logo and chocolate bar wrapper for Cadburys (old deaigns) inspired by the mayans #graphics#chocolate#cadbury#wrapper#treat#design#closeup#colours#art#computer#draw#mayans#people


0💬Normal

Alhamdulillah, Terima kasih kerana sudi membeli, moga Allah tambah mewahkan lagi rezeki anda dan saya✨ Pastikan anda yakin bahawa yang mendatangkan sedap COOKIES saya itu bukan dari saya tapi semata mata dari Rabbul Jalil 😊🤲🏻 #cookies #cookiescadbury #cookiescadburyleleh #cookiescadburybanjir #cookiessedap #cookiescadburybanjirjb #cadbury #chocolatechipcookies🍪


0💬Normal

Alhamdulillah, Terima kasih kerana sudi membeli, moga Allah tambah mewahkan lagi rezeki anda dan saya✨ Pastikan anda yakin bahawa yang mendatangkan sedap COOKIES saya itu bukan dari saya tapi semata mata dari Rabbul Jalil 😊🤲🏻 #cookies #cookiescadbury #cookiescadburyleleh #cookiescadburybanjir #cookiessedap #cookiescadburybanjirjb #cadbury #chocolatechipcookies🍪


0💬Normal

Alhamdulillah, Terima kasih kerana REPEAT ORDER 3 kali dah 😍😋🍪 moga Allah tambah mewahkan lagi rezeki anda dan saya✨ Pastikan anda yakin bahawa yang mendatangkan sedap COOKIES saya itu bukan dari saya tapi semata mata dari Rabbul Jalil 😊🤲🏻 #cookies #cookiescadbury #cookiescadburyleleh #cookiescadburybanjir #cookiessedap #cookiescadburybanjirjb #cadbury #chocolatechipcookies🍪


0💬Normal

Alhamdulillah, Terima kasih kerana REPEAT ORDER 3 kali dh 😋🤤 moga Allah tambah mewahkan lagi rezeki anda dan saya✨ Pastikan anda yakin bahawa yang mendatangkan sedap COOKIES saya itu bukan dari saya tapi semata mata dari Rabbul Jalil 😊🤲🏻 #cookies #cookiescadbury #cookiescadburyleleh #cookiescadburybanjir #cookiessedap #cookiescadburybanjirjb #cadbury #chocolatechipcookies🍪


0💬Normal

CCOCB MALAYSIA yang paling laris❗❗ Tekstur yang crunchy, manis ngam ngam soi je kata orang. Tak muak 🥰 Paling PADU coklat melimpah guys❗❗ Unaa nak share rasa CCOCB ni kat korang. Selalu customer Unaa mesti akan repeat order tau. Mula² ambil sebotol je nak rasa², Unaa pesan ambil lah 2-3 botol, pasti sedap. Tapi nak rasa dulu, haaaa dah rasa nak order lagi uols. Jgn ckp Unaa tak bgtahu 🤭 Jom order CCOCB dgn Unaaa 🥰 #MINICRUNCH #ccocbmalaysia #teamunaberich #cadbury#minicruchmurah #ccjkuantan #chocojar #cktwin #sosedap #yummylicious😋 #makananviralkelantan


0💬Normal

Review on a creme egg icecream. Swipe for more or should I say less goo inside😢 these looked insane but they looked better than they actually tasted If I’m honest. They was boring and misleading saying that it’s creme egg flavour icecream because it wasn’t. It was vanilla icecream with a creme egg sauce. Very little creme egg sauce filling and only a few buttons on top, maybe I got a bad one unlucky 😕however the creme egg sauce tasted good with the vanilla icecream 😉 and yes it did taste like a creme egg but only because of the sauce😋 ratings on these 6/10 nice and tasty but nothing special & dont last long 🤭😒 #cremeeggicecream#icecream#cremeegg#cadbury#review#icecreamcone#tasty#


0💬Normal

Next Page