#chocjar

helllooo chocolate lover’sz 🤩❤️!!! tengokk laa tuu chocolate diaa soo sedappp 😍😍😍 korang tunggu apa lagi ?! cepat la grabb u guysss 🤪😚❤️!!! #chocjarbycopiya - - #homemade #sosedap #chocjar #chocjarmurah #chocjarviral #chocojarmalaysia #chocojarleleh #chocjarkl #chocolate #chocolatelover #socrunchy


1💬Normal

karipap frozen fresh homemade. Buat bila ad order sahaja _________________________ Karipap frozen 20 PCS : RM9 *karipap inti kentang daging *karipap inti kentang ayam *karipap kentang sahaja 20pcs :rm11 *karipap inti extra daging *karipap inti kentang sardin _________________________ Berminat boleh whatsapp/mesej sy di number 0173618972 * sila order secara awal .. Deposit untuk confirmkn order. _________________________ cod : sekitar cheras ,ampang ,mana mana kawasan kl n certain area di selangor (dgn minimum order iaitu 3 peket keatas (cas cod dari rm5~rm10 keatas bergantung pada tempat).. . self pickup di bandar seri permaisuri. thanks:) #sayajual, #jualmurah,#jual , #karipapfrozen ,#karipap, ,#samosafrozen,#frozen ,#sedap,#turutjual,#chocojar,#bubblericechocinjar,#chocinjar ,#chocjar ,#minidonutfrozen, #donutfrozen,#frozenfood , #halalfood,#karipapkentang, #karipapsardin, #berminatbolehwhatsapp , ,#instaniaga ,#bubblericechoc ,#karipapayamkentang ,#karipapdagingkentang ,#bazaarpaknil,#trustedseller,#karipapfrozencheras


0💬Normal

sama sama kita panjatkan rasa syukur kita kepada Allah swt . sesungguhnya Allah mengetahui segala apa yang terbaik untuk hamba hambanya . semoga kita semua dalam kalangan yang sentiasa bersyukur kepada Allah swt , amiin amiin amiin 🤲🏻💫 . #chocolatejar #chocolatejarseremban #chocolates #chocolatelover #ilovechocolate #cekelat #giftbox #giftboxideas #giftboxmurah #giftboxseremban #giftboxmalaysia #surprise #surprisebox #saghahshoppe #surpriseboxmurah #surpriseboxseremban #hadiah #hadiahmurah #murah #dropshipwanted #dropship #sedapsangat #sedap #chocolates #chocjar #makanmakan #travel #mesratravel #valentine #couplegoals


0💬Normal

banyaknyaa chocolate dia , melimpah limpah pulak tuu . i is cannot lah bila tengok chocolate yang banyak mcmni . rasa nak makan banyak banyak jugak 😭 . jom tag kawan kawan anda yang suka sangat makan chocolate ni 💗 . #chocolatejar #chocolatejarseremban #chocolates #chocolatelover #ilovechocolate #cekelat #giftbox #giftboxideas #giftboxmurah #giftboxseremban #giftboxmalaysia #surprise #surprisebox #saghahshoppe #surpriseboxmurah #surpriseboxseremban #hadiah #hadiahmurah #murah #dropshipwanted #dropship #sedapsangat #sedap #chocolates #chocjar #makanmakan #travel #mesratravel #valentine #couplegoals


0💬Normal

APRIL PROMOTION IS BACK‼️‼️ . . DENGAN SETIAP PEMBELIAN COOKIES 30PCS KAMI AKAN BAGI HARGA KASIH SAYANG UNTUK ANDA,JIMAT PON JIMAT @cookiesabangbombahq . . PEMBELIAN 6BALANG KE ATAS KAMI NAK BAGI GIFT MINI FINGER STICKS MIX KEPADA TOP CUSTOMER KAMI😊 . . TEMPAHAN DIBUKA SEKARANG📲 . . DM OR WS KE WASAP.MY/601111512484 . . #cookies🍪 #cookies #cookiesofinstagram #cookiesmurah #cookiesmurahmalaysia #cookiesleleh #cookiesbanjir #cookieslelehrawang #darkchocchipmurah #darkchocchips #dark #chocchiprawang #chocchip #oreocookies #oreos #chocjar #crunchjar #balljars #cornflakeschocmurah #cornflakesjar


2💬Normal

Nikmatnya makan baby crunch 💋 #chocjar #chocjarviral #chocojarsedap #kepong #choclate #sayajual #0125491094


0💬Normal

karipap frozen fresh homemade. Buat bila ad order sahaja _________________________ Karipap frozen 20 PCS : RM9 *karipap inti kentang daging *karipap inti kentang ayam *karipap kentang sahaja 20pcs :rm11 *karipap inti extra daging *karipap inti kentang sardin _________________________ Berminat boleh whatsapp/mesej sy di number 0173618972 * sila order secara awal .. Deposit untuk confirmkn order. _________________________ cod : sekitar cheras ,ampang ,mana mana kawasan kl n certain area di selangor (dgn minimum order iaitu 3 peket keatas (cas cod dari rm5~rm10 keatas bergantung pada tempat).. . self pickup di bandar seri permaisuri. thanks:) #sayajual, #jualmurah,#jual , #karipapfrozen ,#karipap, ,#samosafrozen,#frozen ,#sedap,#turutjual,#chocojar,#bubblericechocinjar,#chocinjar ,#chocjar ,#minidonutfrozen, #donutfrozen,#frozenfood , #halalfood,#karipapkentang, #karipapsardin, #berminatbolehwhatsapp , ,#instaniaga ,#bubblericechoc ,#karipapayamkentang ,#karipapdagingkentang ,#bazaarpaknil,#trustedseller,#karipapfrozencheras


0💬Normal

Hi guys, kami dah topup coklat jar kat Bangman tau, sambil beli ayam cheese tu boleh beli coklat jar, coklat kita cair meleleh dituang atas 3 jenis cereal, nyums😋 . #coklatjar #chocjar #coklatlelehcereal #coklatcair #homemadechocolate #happysaturday #happyweekend #instafood #foodporn #lovefood #lovechocolate #homebaker #homemade #freshbake #chocolatelover #chocolatelovers #chocolatemaniac #chocolatetodiefor #coklat


0💬Normal

Mari ramai-ramai membeli chocjar yang memberi tenaga kepada anda semua. #energy #DOCJ #kitkat #chocjar #chocolate


0💬Normal

Coklat Jar🎗️ Buat masa ni kita produce yang sebotol RM5, botol besar dah habis, yang mana belum pernah cuba boleh beli ok, homemade coklat sentiasa cair, dicurah atas 3 jenis cereal rangup dalam tu, boleh bukak penutup terus makan, tak payah panaskan dlm microwave, tak habis makan boleh simpan luar je, tak perlu chiller ok. . #instafood #foodporn #lovefood #lovechocolate #homebaker #homemade #freshmade #freshbake #choclelehcereal #coklatjar #coklatjarsedap #chocolatelover #chocolatelovers #chocolatemaniac #chocolatetodiefor #coklat #coklatleleh #coklatcair #chocolate #chocolates #meltingchocolate #chocjar #chocojar #chocinjar #temerlohbaker #temerloh


0💬Normal

Anda lapar? Belilah chocjar untuk memberi tenaga anda dalam seharian #DOCJ #hidupsehat #chocjar #milk #berusahalebihbaik


0💬Normal

Cadbury and kinder bueno is the best topping. #chocjar #kinderbueno #cadbury #delicious #DOCJ


0💬Normal

Chochjar #chocjar #sedap #bisnes #oreo


0💬Normal

Berminat dengan chocjar? Boleh WhatsApp kami. #chocolate #chocjar #health #Dak o'hhh chocjar #hidup sihat #sedapgiler


0💬Normal

OMG 😱 Sedap dan Murah❗️ BERBALOI GITUUUUU😍😍😍 🍫 Nak tahu Harga DM/WS tekan link Di Bio❗️ #chocjar #chocjarmurah #chocojarsedap #coklatmurah#bubblericechocolate#coklatbertihberas #coklatsedap #bubblericechoc #coklatenak


0💬Normal

OMG 😱 Sedap dan Murah❗️ BERBALOI GITUUUUU😍😍😍 🍫 Nak tahu Harga DM/WS tekan link Di Bio❗️ #chocjar #chocjarmurah #chocojarsedap #coklatmurah#bubblericechocolate#coklatbertihberas #coklatsedap #bubblericechoc #coklatenak


0💬Normal

OMG 😱 Sedap dan Murah❗️ BERBALOI GITUUUUU😍😍😍 🍫 Nak tahu Harga DM/WS tekan link Di Bio❗️ #chocjar #chocjarmurah #chocojarsedap #coklatmurah#bubblericechocolate#coklatbertihberas #coklatsedap #bubblericechoc #coklatenak


0💬Normal

Next Page