#chocolatejarseremban

sama sama kita panjatkan rasa syukur kita kepada Allah swt . sesungguhnya Allah mengetahui segala apa yang terbaik untuk hamba hambanya . semoga kita semua dalam kalangan yang sentiasa bersyukur kepada Allah swt , amiin amiin amiin 🤲🏻💫 . #chocolatejar #chocolatejarseremban #chocolates #chocolatelover #ilovechocolate #cekelat #giftbox #giftboxideas #giftboxmurah #giftboxseremban #giftboxmalaysia #surprise #surprisebox #saghahshoppe #surpriseboxmurah #surpriseboxseremban #hadiah #hadiahmurah #murah #dropshipwanted #dropship #sedapsangat #sedap #chocolates #chocjar #makanmakan #travel #mesratravel #valentine #couplegoals


0💬Normal

banyaknyaa chocolate dia , melimpah limpah pulak tuu . i is cannot lah bila tengok chocolate yang banyak mcmni . rasa nak makan banyak banyak jugak 😭 . jom tag kawan kawan anda yang suka sangat makan chocolate ni 💗 . #chocolatejar #chocolatejarseremban #chocolates #chocolatelover #ilovechocolate #cekelat #giftbox #giftboxideas #giftboxmurah #giftboxseremban #giftboxmalaysia #surprise #surprisebox #saghahshoppe #surpriseboxmurah #surpriseboxseremban #hadiah #hadiahmurah #murah #dropshipwanted #dropship #sedapsangat #sedap #chocolates #chocjar #makanmakan #travel #mesratravel #valentine #couplegoals


0💬Normal

wahhwahh , crunchynyaaaa chocolates jar by @saghahshoppe ni . krap krup krap krup bunyinyaaaa 🥰 in love sangat tauu dekat chocolates ni . chocolates melimpah limpah , dijamin lumayan dengan chocolate ye dalam setiap balang ! . thankyou sis @aiensharif_ sudi buat review untuk kita 😁 . click link on bio to purchase 😘 . #saghahshoppereview #chocolatejar #chocolatejarseremban #chocolates #chocolatelover #ilovechocolate #cekelat #giftbox #giftboxideas #giftboxmurah #giftboxseremban #giftboxmalaysia #surprise #surprisebox #saghahshoppe #surpriseboxmurah #surpriseboxseremban #hadiah #hadiahmurah #murah #dropshipwanted #dropship #sedapsangat #sedap #chocolates #chocjar #makanmakan #travel #mesratravel #valentine


0💬Normal

" SEDAP WEYH GENTLE . RASA NAK MAKAN HARI HARI " . brader ni pun dah rasa kenikmatan chocolate jar by @saghahshoppe ni . katanya nak makan hari hari , Alhamdulillah ! so jom lah order jugak . boleh pm sis sendiri @saraharizan . click link on bio to purchase 😘 . #saghahshoppereview #chocolatejar #chocolatejarseremban #chocolates #chocolatelover #ilovechocolate #cekelat #giftbox #giftboxideas #giftboxmurah #giftboxseremban #giftboxmalaysia #surprise #surprisebox #saghahshoppe #surpriseboxmurah #surpriseboxseremban #hadiah #hadiahmurah #murah #dropshipwanted #dropship #sedapsangat #sedap #chocolates #chocjar #makanmakan #travel #mesratravel #valentine


2💬Normal

" PUAS HATI GILA SEBAB CHOCOLATE DIA BANYAK " . Alhamdulillah , customer puas hati dengan chocjar by @saghahshoppe ni tauuu ! takkan nak biarkan sis ni makan puas sorang sorang kann ? jom lah join dia sekali 😊 . click link on bio to purchase 😘 . #saghahshoppereview #chocolatejar #chocolatejarseremban #chocolates #chocolatelover #ilovechocolate #cekelat #giftbox #giftboxideas #giftboxmurah #giftboxseremban #giftboxmalaysia #surprise #surprisebox #saghahshoppe #surpriseboxmurah #surpriseboxseremban #hadiah #hadiahmurah #murah #dropshipwanted #dropship #sedapsangat #sedap #chocolates #chocjar #makanmakan #travel #mesratravel #valentine


0💬Normal

wahh wahh wahh banyaknya choc diaaaa 😭 boleh menangis ni kalau takrasa . takboleh biarkan gambar ni asyik lalu kat TL tapi takrasa rasa . jom grab cepat cepat 💗 . chocolates by @saghahshoppe ni tak muak tauu makan , serious talk . maklum lah , chocolates lazat gittuw 🤭 . click link on bio to purchase 😘 . #saghahshoppereview #chocolatejar #chocolatejarseremban #chocolates #chocolatelover #ilovechocolate #cekelat #giftbox #giftboxideas #giftboxmurah #giftboxseremban #giftboxmalaysia #surprise #surprisebox #saghahshoppe #surpriseboxmurah #surpriseboxseremban #hadiah #hadiahmurah #murah #dropshipwanted #dropship #sedapsangat #sedap #chocolates #chocjar #makanmakan #travel #mesratravel #valentine


0💬Normal

new product is coming , kachinggggggg 💫💫💫💫 yummy ! . cant stop creating new crunchy , yummy & delicious product with chocolates just for chocolate lovers like you 🤗💞 . click link on bio to purchase 😘 . #saghahshoppereview #chocolatejar #chocolatejarseremban #chocolates #chocolatelover #ilovechocolate #cekelat #giftbox #giftboxideas #giftboxmurah #giftboxseremban #giftboxmalaysia #surprise #surprisebox #saghahshoppe #surpriseboxmurah #surpriseboxseremban #hadiah #hadiahmurah #murah #dropshipwanted #dropship #sedapsangat #sedap #chocolates #chocjar #makanmakan #travel #mesratravel #valentine


0💬Normal