#vitaminjiwa

Maunya si #stayathome, tapi kalo depan 🏠 keik gini, kami ga tahan lagi, Tuhan🙈. . . Fresh air, greeny view, small river flow sound, rising sun, energetic friendly people... Masyaa Allah #vitaminjiwa comes for free😍 . . Yes, Alhamdulillah we R very lucky, di luar sana ada yang cuma bisa ndekem di kos-kosan, ada yang mojok di apartemen dengan pemandangan kanan kirinya batu a.k.a tembok, ada yang stuck di satu titik yang bukan tempat asalnya, tapi ga berani & ga tau kapan bisa pulang. . . Hang on people, mari sibukkan diri dengan menghitung nikmatNya, buang jauh sedikit kesusahan yang dibuat oleh pikiran & prasangka kita sendiri. . . After all, what we see, what we hear, what we eat, will be what we become. Stay sane, jiwa & raga👌 . . #trahariyadi #gratitude #wongndeso #nyamleng


11💬Normal

BERSYUKUR PENAMBAH REZEKI Ujian COVID-19 adalah untuk orang yang beriman. Alhamdulillah berkat syukur Allah masih beri nikmat lagi. . Semua yang berlaku ujian adalah untuk kita #ALWAYSBACKTOALLAH Wajib baca >>> t.me/RezekiAllahLuas #BacaBacaSentap #AlwaysBackToAllah #MotivasiJiwa #MotivasiHidup #VitaminJiwa #VitaminHati #BukuRezekiKelasPertama


0💬Normal

'Social Distancing' Engine Off temporary for respect the situation, semoga badai pandemi corona cepat teratasi hingga tuntas dan kita dapat berktivitas normal kembali seperti sedia kala. Aamiinn yra Salam ✌👆 #vitaminjiwa #dirumahaja #pencarivitaminjiwa #adventure #trail #klx #travel #travelphotography #offroad #motocross #dirtbike #enduro #endurocross #trail_id #gunung #klx150 #akasia #indonesia #explore #parungpanjang #nature #natural #landscape #trailadventure #vitaminjiwasejati #indonesiaindah #indonesiadirtbike #motocrossindonesia #enduroindonesia #boymartenz


2💬Normal

pahami, dan nikmati setiap proses nya " #vitaminsea #vitaminjiwa #sunbathıng #terpaparmatahari #saltwaterfishing


0💬Normal

TAK KELUAR RUMAH MACAM MANA NAK DAPAT REZEKI? Musim COVID 19 ini, ramai duk rumah lagi-lagi usahawan yang berniaga kat luar. Terpaksa tutup kedai.. Ada bisnes jadi slow dan yang bisnes LOCK DOWN. Ayuh kita semua #TurnBackToAllah. Yang beri masalah dan menyelesaikan masalah adalah Allah SWT. Nak tahu kunci rezeki? Lekas baca ebook nie. 😊 . Boleh hubungi wasap 0166870196 . #AlwaysBackToAllah #BacaBacaSentap #BukuRezekiKelasPertama #VitaminJiwa #VitaminHati #MotivasiHidup #MotivasiJiwa #StaySafe #StayAtHome


0💬Normal

Engine Off sementara waktu, semoga badai pandemi corona cepat teratasi hingga tuntas dan kita dapat berktivitas normal kembali seperti sedia kala. Aamiinn yra Salam ✌👆 #vitaminjiwa #pencarivitaminjiwa #adventure #trail #klx #travel #travelphotography #offroad #motocross #dirtbike #enduro #endurocross #trail_id #gunung #serpong #klx150 #tangsel #indonesia #explore #banten #nature #natural #landscape #trailadventure #vitaminjiwasejati #indonesiaindah #indonesiadirtbike #motocrossindonesia #enduroindonesia #boymartenz


3💬Normal

Engine Off sementara waktu, semoga badai pandemi corona cepat teratasi hingga tuntas dan kita dapat berktivitas normal kembali seperti sedia kala. Aamiinn yra Salam ✌👆 #vitaminjiwa #pencarivitaminjiwa #adventure #trail #klx #travel #travelphotography #offroad #motocross #dirtbike #enduro #endurocross #trail_id #gunung #serpong #klx150 #tangsel #indonesia #explore #banten #nature #natural #landscape #trailadventure #vitaminjiwasejati #indonesiaindah #indonesiadirtbike #motocrossindonesia #enduroindonesia #boymartenz


0💬Normal

Engine Off sementara waktu, semoga badai pandemi corona cepat teratasi hingga tuntas dan kita dapat berktivitas normal kembali seperti sedia kala. Aamiinn yra Salam ✌👆 #vitaminjiwa #pencarivitaminjiwa #adventure #trail #klx #travel #travelphotography #offroad #motocross #dirtbike #enduro #endurocross #trail_id #gunung #serpong #klx150 #tangsel #indonesia #explore #banten #nature #natural #landscape #trailadventure #vitaminjiwasejati #indonesiaindah #indonesiadirtbike #motocrossindonesia #enduroindonesia #boymartenz


8💬Normal

segi positif dari ini semua " langit lebih biru, tanaman menghijau, sungai mulai bersih dari sampah..." semoga berkelanjutan dengan kesadaraan lingkungan nya . #staytuneathome #berjemurpagi #disirammatahari #udarapagi #udarasegar #vitaminjiwa #earth #bluesky💙 #river


0💬Normal

Happy morning guys.." tenang aku selalu di samping kamu bunda😘...yukk ah gass kemana lagi nich... #FillingGood #hill #happymorning #bikeexploring #jalanjalan #jarangpulang #vitaminjiwa


0💬Normal

menemin ibu negara buat lepaskan penat dari rutinitas di kota. #bikecouple #waterfall #pristinewater #clean #vitaminjiwa #relax #goexplore


0💬Normal

Apa jua ujian dan cobaan, remember, Always Back To Allah. Jom jemput rezeki, capai ketenangan, kecapi kebahagiaan dunia dan akhirat. Join t.me/RezekiAllahLuas #BacaBacaSentap #BukuRezekiKelasPertama #MotivasiHidup #MotivasiJiwa #VitaminJiwa #VitaminHati


0💬Normal

Sehebat mana ujian. Seberat mana kesusahan. Semuanya ada hikmah. Senaraikan kesyukuran. In shaa Allah nampak jalan. Untuk #AlwaysBackToAllah T.me/RezekiAllahLuas #BacaBacaSentap #FTR #VitaminJiwa #VitaminHati #MotivasiHidup #MotivasiJiwa


0💬Normal

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh wahai sahabat yang disayangi ❤❤ Berjaga-jagalah dengan hati kerana HATI adalah tempat tumbuhnya segala perasaan. Semoga sentiasa berada dalam lindungan-Nya... @quotephotovideo ❤️❤️❤️ T.me/RezekiAllahLuas #VitaminJiwa #VitaminHati #MotivasiHidup #MotivasiJiwa #AlwaysBackToAllah #BacaBacaSentap #BukuRezekiKelasPertama


0💬Normal

Jawapannya, tipsnya, formulanya, ada dia dalam FTR. Sebab tu bila #BacaBacaSentap ramai temui jalan, dengan izin Allah. Banyak perkongsia menarik di t.me/RezekiAllahLuas #AlwaysBackToAllah #BukuRezekiKelasPertama #MotivasiHidup #MotivasiJiwa #VitaminHati #VitaminJiwa #FTR


0💬Normal

Next Page